Skype in PayPal združujeta moči prek nove funkcije »Pošiljanje denarja«

Pri Skypu se neprestano trudimo, da bi bilo vaše življenje lažje in učinkovitejše. Ravno zato smo za Skype razvili funkcijo »Pošiljanje denarja«, ki vam omogoča, da kar sredi pogovora prek najnovejše mobilne aplikacije Skype s PayPalom nekomu nakažete sredstva.

Ob vprašanjih »Ti lahko vrnem denar za tiste vstopnice za kino?« ali »Koliko ti dolgujem za darilo za mami?« vam za začetek plačilnega postopka ni več treba preklapljati iz Skypa v brskalnik ali bančno aplikacijo. Od danes naprej je na voljo možnost pošiljanja denarja s PayPalom v Skypu. Med klepetom s prijatelji ali sorodniki prek mobilnega telefona lahko preprosto podrsate desno, tapnete »Pošiljanje denarja« in opravite nakazilo denarja.

Ob prvi uporabi funkcije »Pošiljanje denarja« boste morali potrditi svojo lokacijo. Če je funkcija »Pošiljanje denarja« na voljo na vaši lokaciji, boste morali svoj račun PayPal povezati s svojim profilom Skype. Za nakazila denarja skrbi PayPal in običajno je denar na poti že v nekaj trenutkih.

Za pošiljanje denarja morate uporabljati najnovejšo različico mobilne aplikacije Skype, prijatelj ali sorodnik, ki je prejemnik sredstev, pa lahko uporablja katerokoli različico Skypa. Če vi ali prijatelj, ki je prejemnik sredstev, še nima računa PayPal, bo ob prvi uporabi funkcije »Pošiljanje denarja« pozvan, da ga ustvari.

Če želite uporabljati funkcijo »Pošiljanje denarja«, morate tako vi kot tudi prejemnik sredstev bivati v eni od 22 držav*, v katerih je funkcija »Pošiljanje denarja« podprta in kjer menjava valut ne predstavlja težave. Če sredstva na primer pošiljate iz ZDA nekomu v Evropo, boste denar lahko poslali v evrih.

Ne glede na to, ali gre za pošiljanje denarja hčerki, ki študira v tujini, vračilo denarja prijatelju, ki vam je iz trgovine prinesel mleko, ali kateregakoli od milijon drugih razlogov, zaradi katerih želite nakazati denar, je s funkcijo »Pošiljanje denarja« to preprosto in učinkovito. Prenesite najnovejšo različico Skypa za svoj iPhone ali telefon s sistemom Android in preizkusite funkcijo, ali pa preberite več o tem, kako funkcija »Pošiljanje denarja« deluje.

Send Money on SkypeOglejte si objavo v spletnem dnevniku PayPala, mi pa se veselimo vaših povratnih informacij v Skypovi skupnosti!

* Funkcija »Pošiljanje denarja« je trenutno podprta v teh državah: Združene države Amerike, Kanada, Združeno kraljestvo (Jersey, Guernsey, otok Man), Avstrija, Belgija, Ciper, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Irska, Italija, Latvija, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Portugalska, San Marino, Slovaška, Slovenija in Španija.