Samenwerking Skype en PayPal met nieuwe functie Geld overmaken

Skype maakt het leven graag makkelijk en efficiënt voor je. Daarom hebben we de functie Geld overmaken ontwikkeld waarmee je met de nieuwste mobiele Skype-app via PayPal op elk moment bedragen kunt overmaken.

Vragen als “Hoeveel was het eten?” of “Hoeveel krijg je van mij voor het cadeau aan ma?” hoeven niet langer via je browser of bank-app te gaan, maar kunnen vanaf vandaag direct via Skype worden afgehandeld. Want vanaf nu kun je op Skype geld overmaken met PayPal. Je kunt nu tijdens het chatten naar rechts vegen op je smartphone, op Geld overmaken tikken en de overboeking starten.

Als je deze functie de eerste keer gebruikt wordt je gevraagd je locatie te bevestigen. Als op jouw locatie de functie beschikbaar is, moet je je PayPal-account aan je Skype-profiel koppelen. PayPal verwerkt je overboeking en je geld is binnen enkele ogenblikken onderweg.

Om geld te kunnen overmaken, moet je de nieuwste versie van de mobiele Skype-app hebben. Geld ontvangen kan daarentegen op elke versie van Skype. Als jij of de ontvanger nog geen PayPal-account heeft, wordt je de eerste keer dat je Geld overmaken gebruikt gevraagd een account aan te maken.

Je kunt Geld overmaken alleen gebruiken als jij en de ontvanger woonachtig zijn in een van de 22 landen* waarin de functie Geld overmaken wordt ondersteund. Er zijn geen wisselkoersen. Als je bijvoorbeeld geld vanuit de VS geld overmaakt, heb je de optie om het geld in Euro’s over te maken.

Met Geld overmaken kun je kortom snel en efficiënt geld overmaken naar je in het buitenland studerende dochter, een vriend terugbetalen die je even voorschoot, enzovoort. Download de nieuwste versie van Skype voor je iPhone of Android smartphone en probeer het zelf, of kijk hier voor meer informatie over hoe Geld overmaken werkt.

Send Money on Skype

Lees de blogpost van PayPal en geef je feedback in de Skype-community!

*Geld overmaken wordt ondersteund in de volgende landen: Verenigde Staten van Amerika, Canada, VK (Jersey, Guernsey, Isle of Man), Oostenrijk, België, Cyprus, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Malta, Nederland, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië en Spanje.