Skype Blogs

Product News, Customer Stories and Updates from Skype

Share

Share

Skype Androidi rakenduse sada miljonit allalaadimist ning uue disainiga 4.0

Üsna hiljuti jõudsime ühe suure verstapostini – Skype’i Androidi versioon on nüüd paigaldatud rohkem kui sajal miljonil telefonil üle maailma. Oleme väga tänulikud, sest selle saavutuseni jõudmine oleks olnud ilmvõimatu ilma meie kasutajate toeta. Kindlasti hoiame teid ja teie soove südames ka edaspidi.

Täna viime sada miljonit kasutajat sammu võrra edasi meie retkel tuleviku poole. Eelmisel nädalal kirjutas Derek Snyder meie inglisekeelses blogis, kuidas Skype’i mobiilne tulevik nõuab moodsat disani, mis toob esile vestlused, keskendub kvaliteedile ja jõudlusele ning loob ühtse kasutajakogemuse mitmetel platvormidel ja seadmetel. Täna on meil hea meel esitleda ses osas ka tulemusi, sest esitleme uut Skype Androidi versiooni 4.0

Android blog image

Moodne disain, toome esile vestlused

Alustasime Skype’i uue väljanägemise taasloomist eelmise aasta lõpus, mil avalikustasime Skype’i Windows Phone 8 rakenduse. Meie eesmärk oli lihtne: tahtsime luua rakenduse, mis muudab suhtlemise lihtsamaks ja toob esile vestlused. Skype’i Androidi meeskond nägi seda ja soovis turule tuua samaväärselt julge, ilusa ja kaasaegse disaini värskeimas Skype’i Androidi versioonis.

Oleme Skype’i Androidi versiooni muutnud kiiremaks ja lihtsamaks – eriti kui soovid saata kiire sõnumi – kõik on sinu sõrmeulatuses. Kui avad rakenduse, märkad kohe uue ja puhta välimusega vestluste nimekirja – vajadusel lihtsalt vajuta vestlusel ja vasta. Kontaktides ja Lemmikute nimekirjas piisab ainult nimel vajutamisest, et vestlus avaneks. Ning videokõned, helikõned ja kõik muu on vestlustes vaid ühe vajutuse kaugusel.

 

Skype’i Androidi versioonil 4.0 on kõik funktsioonid, mida sa kasutad ja armastad, kuid see on täiesti uus rakendus … otseses mõttes. Me ei piirdunud vaid väliste muudatusega, me ehitasime rakenduse täiesti nullist kiiremaks ja usaldusväärsemaks. Me uuendasime rohkemat, kui ainult disaini ja muutsime seda, kuidas Skype on ehitatud, keskendudes stabiilsusele, jõudlusele ja käivitusajale.

See versioon on alles algus. Järgnevate kuude ja aasta jooksul on meil tulemas rohkem uuendusi, muutmaks Skype’i Androidi versiooni veelgi usaldusväärsemaks, kättesaadavamaks ja mobiilisõbralikumaks. Anname kindlasti kõigist edasistest parandustest teada.

Nagu alati, oleme väga huvitatud teie tagasisidest. Andke meile teada, mida uuest versioonist arvate – tagasiside on oodatud meie Community’s (ingl. k), mõtteid võite jagada ka Facebookis (ingl. k) või Twitteris.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s