Skype Blogs

Product News, Customer Stories and Updates from Skype

Share

Share

Täname, et Skype on saanud osaks teie igapäevast – 2 miljardit minutit päevas!

Meil on hea meel teatada, et Skype’i kasutajad – TEIE – veedate rohkem kui 2 miljardit minutit päevas üksteisega suheldes. 2 MILJARDIT MINUTIT.

Kui palju täpselt on 2 miljardit minutit?

See on piisavalt, et lennata kuule ja tagasi üle 225 000 korra, kõndida ümber maakera rohkem kui 845 korda või lennata Marsile rohkem kui 5400 korda.
2 miljardit minutit on rohkem kui 33 miljonit tundi laulmist, naljatlemist ja suhtlemist. See on 1 388 000 päeva koosoldud aega, mis võrdub 3805 aasta või siis 38 sajandiga, mis Skype’i kasutamisele igapäevaselt pühendatakse. (vaata ka ingl.k graafikat postituse lõpus)

Täname, et olete teinud Skype’st enda igapäevase elu osa. Selliste numbrite juures on selge, et Skype on rohkemaks, kui ainult erilised sündmused ja tähtpäevad – Skype lubab olla koos nendega, kes teile kõige rohkem korda lähevad, nii kodus, kontoris kui igal pool mujal. Skype’i abil saad ühenduda endale tähtsate inimestega hoolimata sellest, millist seadet nad kasutavad – olgu selleks siis arvuti, iPhone, iPad, Kindle Fire, Mac, Windows Phone või isegi TV.

2 miljardit minutit on tunnustus meie kasutajatele, kes on teinud Skype’st enda igapäevase suhtluskeskuse. See massiivne kõneminutite arv – piisavalt, et vaadata ära 16 miljonit filmi – on ka tunnustus meie tootetiimidele, kes on need suurepärased kogemused võimaldanud. Olgu selleks siis heli- või videokõne, tekstivestlus, failide jagamine või sõpruskonnaga suhtlemine – Skype ühendab inimesi nüüd rohkem kui kunagi varem.

Kuid me ei ole veel lõpetanud. Otsime pidevalt uusi võimalusi, kuidas inimesed saaksid ühenduda ja kogemusi jagada – elutoast koosolekuruumini, igal pool, iga kell. Kui sa ei ole veel meiega, lae Skype alla juba täna!

2 miljardit tänu!

2 Billion Minutes Infographic

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s