Skype Blogs

Product News, Customer Stories and Updates from Skype

Share

Share

Saage tuttavaks: Skype Windows Phone 8-le

Viimasel ajal tuleb uudiseid nagu Vändrast saelaudu – värsked 6.0 versioonid Windowsile ja Macile ning uhiuus, ilus-lihtne-kiire Skype Windows 8-le. Nüüd tutvustame aga järgmist “kohe-kohe kohal” pereliiget – Skype Windows Phone 8-le, mis köidab oma ilusa ja modernse disainiga, millega Windows Phone’i kasutajad on osalt juba harjunud ning mis Windows 8 näol ka telefonist väljapoole jõudis.

Aga Skype Windows Phone 8-le ei ole lihtsalt “üle värvitud” – tegemist on taas täiesti uue rakendusega, mis on Windows Phone’iga põhjalikult integreeritud. Mida uut siis oodata?

Alati lähedal
Skype Windows Phone 8-le laseb kasutajal olla alati kättesaadav (nagu ka Skype Windows 8-le puhul) – sissetulevate video- ja tavaliste kõnede teavitusi ning vestlusi saab vastu võtta isegi siis, kui Skype parasjagu ekraanil lahti pole või kui ekraan on lukus. Ja mis kõige parem – see kurnab akut vaid vähesel määral.

WP8-1.png

Sissetulevaid Skype’i kõnesid näidatakse nüüdsest sarnaselt tavapärasele telefoni sissetulevate kõnede vormile ning lisatud on uusi võimalusi nagu kõne ootele panek, nii et Skype’i ja tavalise mobiilikõne vahel liikumine on kiire ja lihtne.

Lihtne kasutada
Kandvaks ideeks uue versiooni juures oli uus, ilus ja “puhas” kujundus. Kui rakendus avada, on esimesena näha viimaste vestluste vaade. Sealt edasi avanevad “Lemmikud” (sellest pikemalt allpool) ning seejärel kõik kontaktid.

WP8-2.png

Windows Phone 8 toob endaga ka uued, valitava suurusega infopaanid (Live Tiles), mis annavad valikuvõimaluse, kuidas Skype’i telefoni avaekraanil kuvatakse. Lugemata vestluste arvu näidatakse iga suuruse korral, suurima paani kasutamisel näidatakse aga ka viimase vestluse eelvaadet. Kokkuvõttes on pere ja sõpradega jälle lihtsam ühenduses püsida.

WP8-3.png WP8-4.png WP8-5.png

Saamaks teada, mis Skype’is toimub, polegi vaja tingimata rakendust ennast avada – Skype’i teavitused võib panna ilmuma lukustuskuvale (vastamata kõnede, lugemata meilide ja SMSide kõrvale). Ajal, mil kasutusel on mõni muu rakendus, on Skype’i info nähtaval aga ekraani ülaosas.

Kõik inimesed käepärast
Sarnaselt Windows 8-le, töötab ka telefoni puhul sama loogika – kui Skype’i sisse logida, lisatakse kõik sealsed kontaktid ka telefoniraamatusse (People Hub), peale mida saab Skype’i kõnet alustada ka sealtkaudu.

WP8-6.png WP8-72.png WP8-8.png

Samuti on võimalik kõik olulised inimesed (või need, kellega on rohkem suhtlemist)liigitada “Lemmikute” alla, et nad alati käepärast oleksid.

Mis veel? Kui oled oma Skype’i ja Microsofti kontod ühendanud, saad tšättida ka sõpradega, kes kasutavad Messengeri (sama võimalus lisandus äsja ka Windowsi ja Maci versioonidesse). Ja kui lisada siia juurde ka kõik teised Skype’i toetatud platvormid – PC’d, iPhone’id, iPadid, Kindle’id, Androidid, Macid ja isegi telerid, on võimalik ühendust pidada pea kõikide sõprade-tuttavatega, kes juhtuvad olema eemal.

WP8-9.png WP8-10.png WP8-11.png

Nüüd aga tagasi tööle – Skype Windows Phone 8-le tahab veel natuke viimistlemist, ent loodetavasti on ta peatselt Windows Phone’i poes saadaval.

Lisainfot meie tegemistest võib leida Twitterist, Facebookist ja Skype Support Networkist (ingl. k.).

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s