Skype Blogs

Product News, Customer Stories and Updates from Skype

Share

Share

Tehnoloogia – liidab see meid või lahutab?

See on üsna imetabane, kuidas erinevad sidepidamisvahendid on teinud meie maailma “väiksemaks” – kaotanud barjäärid, mis on seotud aja ning vahemaaga. Loonud palju uusi võimalusi. Süstinud kindlustunnet, kuna sõbrad-lähedased on vaid kõne-sõnumi-kliki kaugusel.

Mõnikord aga… mõnikord ei saa ma lahti mõttest, et see kindlustunne võib teha ka väikese karuteene. “Noh, sünnipäevalaps, kuidas siis tunned end kõrges vanuses” asendub kiire, ebaisikulise laigiga. Pidades enesestmõistetavaks, et inimene on virtuaalselt lähedal, me ei tegutse. Tuleb ju tuttav ette: “eks ma homme helistan” või “saadan talle sõnumi… pärastpoole”… või mis? :)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s