Skype Blogs

Product News, Customer Stories and Updates from Skype

Share

Share

Rõõmsad lapsed, rõõmsad nukud – "Teeme head"

TeemeHead.jpg Teeme head on heategevusprojekt, kus 2011. aastal õmbleme nukke ja nukuriideid lasteaedadele.
Projekti toetab teist aastat järjest Pulloveri pood.

Aastavahetuseni on jäänud loetud tunnid ja 2011. aasta lõpulooks olen hoidnud midagi, mis ei olegi otseselt* Skype’iga seotud, ent mis on niisama südamlik ja tore. See on lugu, milles kohtuvad põngerjad, käsitöö, heategevus, taaskasutus ja jõulurõõm. Ehk siis tulnud kevadel kambale vahvatele ja osavatele naistele idee teha Türi-Alliku lasteaia lastele üks ports mänguasju (2010 tehti esemeid Tartu Ülikooli Lastekliinikule).

Kui detsembris käärid-vardad-nõelad-jms käest pandi, ootas üleandmist 6 nukku, 7 kleiti, 8 seelikut, 11 särki, 10 paari pükse, 3 öösärki, 14 paari aluspesu, 10 kampsunit, 6 jakki, 9 mütsi, 3 kaelakeed, 2 salli, 8 paari papusid ja sokke. Jõulukink missugune.

Nii et kui sa parasjagu oma uusaastalubadusi kirja paned siis… äkki on kuskil keegi, keda sa veel võibolla ei tunnegi, ent kellele sa võiksid üllatuse ja palju rõõmu valmistada.

PeeterLotta-s.jpg
Saage tuttavaks – Lotta ja Peeter

– –
* Kaudselt ikka, sest maailm on ju pagana väike (ja me loodane, et oleme seda natuke väiksemaks teinud, eriti just nende inimeste jaoks, kes on oma sõpradest-lähedastest kilomeetrites kaugel aga üle Skype’i koos). Juhtus nii, et “Teeme head” logo autoriks on Oksana, Skype’i lokaliseerimismeeskonna juht ning mõnedki nukkude särgid olid kunagi hoopis Siimu, siinse eelmise blogardi seljas (no mitte päris selles suuruses küll :D)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s