Skype Blogs

Product News, Customer Stories and Updates from Skype

Share

Share

Uus energia sotsiaalvõrgustikus

Mõni aeg tagasi, juulis, nägi ilmavalgust esimene Facebooki ja Skype’i “ühine lapsuke”, mis lubas Facebookis omavahel videokõnesid teha. Tänasest alates ei pea kõned toimuma ainult Facebooki leheküljel, sest koostöö tulemusena oleme jõudnud nii kaugele, et uued beetaversioonid – Skype 5.4 beeta Macile ja Skype 5.7 beeta Windowsile – lasevad videokõnesid Facebooki teha otse Skype’ist.

Miks me seda teeme? Oleme seadnud eesmärgiks teha suhtlemine nii lihtsaks kui võimalik, eemaldada nii palju barjääre kui võimalik, viia kokku mitte vähem kui miljard inimest ning samal ajal lisada sotsiaalsvõrgustikele rohkem isiklikku mõõdet. Koostöö Facebookiga on hea näide ja tubli samm selles suunas.

Beta-FB.png

Skype’is Facebooki videokõne tegemine on üsna lihtne – esmalt tuleb oma FB konto linkida Skype’i nimega, seejärel valida oma Facebooki kontaktide nimekirjast õige isik ja klõpsata videokõne nuppu. Sõbral ei jää teha muud kui kõne Facebookis vastu võtta (ja paigaldada eelnevalt väike brauserividin, kui see on tal päris esimene kord). Meie arvates päris hea täiendus juba praegu pakutavatele funktsioonidele, millega saab vaadata, kes FB sõpradest on sees, mida nad postitavad ning loomulikult võimalus “tšättida” nendega otse Skype’is.

Facebooki videokõned ei ole ainuke uus asi. Maciversioonis on parandatud videokõnede kvaliteeti, Skype Windowsile oskab nüüd samuti grupikõne ajal ekraani jagada (vajalik Premium pakett, ent olemas on ka seitsmepäevane prooviversioon).

Loodame, et need täiendused aitavad teil muuta suhtlemise oma sõpradega veel lihtsamaks ja toredamaks. Seega laadiga alla uus versioon ja proovige, muljeid ja tagasisidet saab jagada Skype’i Support Network’i kaudu või siis siinsamas.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s