Skype Blogs

Product News, Customer Stories and Updates from Skype

Share

Share

Facebooki videokõned Skype'i toel

Järgnevalt toome teieni Neil Stevensi postituse seoses Facebooki ja Skype koostööga videokõnede vallas:

“Vaid mõned nädalat tagasi teatasime võimalusest “tšättida” oma Facebooki-sõpradega, kommenteerida nende postitusi ja anda teada, et nende loodu “meeldib” – ja seda otse Skype’is. Täna aga on meil hea meel astuda järgmine samm koostöös: videokõned oma sõpradega – Facebookis. See käik on ka meile väga huvitav, kuna see  sümboliseerib Skype’i esimest suurt sammu veebivaldkonnas ning kuna me teame, et loome võimaluse rohkem suhelda, rohkem sotsiliseeruda.

Partnerlus Facebookiga on Skype’le igati loogiline ka äritasandil, kuna annab meile suurepärase võimaluse pakkuda Skype’i vestluste ja videokõnede võimalust enam kui 750 miljonile Facebooki aktiivsele kasutajale.
 
Skype abil näost-näkku kohtumine Facebookis on kiire ja lihtne. Lihtsalt tee kindlaks, et su Facebooki vestluste staatus on “võrgus” ja sellega on esimene samm tehtud.

Facebooki videokõne saad algatada otse vestlusaknast või oma sõbra profiililt: kui nad on võrgus, ilmub  paremal üleval nähtavale nupp helistamiseks. Kui sõber ei vasta, võid jätta talle videosõnumi – salvestatud sõnum ootab su sõpra tema postkastis kuni ta sisse logib.

Loodame, et käesolev Facebooki ja Skype’i toode meeldib. Kui juhtute parasjagu olema ka Facebookis, siis miks mitte külastada Skype’i Facebooki lehte (www.facebook.com/skype), et uurida lisa, jagada kommentaare… ja miks mitte ka teada anda, et “Meeldib”…”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s