Skype Blogs

Product News, Customer Stories and Updates from Skype

Share

Share

Microsoft omandab Skype'i

Skype’i juhi Tony Batesi blogipostitus:

“Mul on hea meel teatada, et Skype ja Microsoft on sõlminud kokkuleppe, mille alusel Microsoft omandab Skype’i 8,5 miljardi USA dollari eest. Kui tehing on lõplikult vormistatud, saab Skype’ist Microsofti uus äriüksus. See päev on meie kõigi jaoks Skype’is väga põnev – oleme astunud olulise sammu edasi, viimaks ellu meie visiooni teha maailm paremaks, rohkem ühenduses olevaks paigaks.

Usun, et see tehing on parim viis laiendada Skype’i haaret ja lubab meil tuua reaalajas toimuva tava- ja videosuhtluse rohkemate inimesteni kui kunagi varem. Skype’i ja Microsofti ühendus toob otsest kasu kõigile teile, Skype’i kasutajad, ja juhatab sisse ajajärgu, mis loob kõigile täiesti uusi suhtlusvõimalusi.

Mis mulle selle ettevõtte juures enim meeldib, on inimesed, kes on Skype’ist teinud tegusõna. Mitte ainult meeskond siin, Skype’is, ja meie partnerid, vaid igaüks, kes Skype’i igapäevaselt kasutab – teie olete need, kes on Skype’ist teinud selle, mis ta täna on.

Peale tehingu lõpuleviimist jätkab Skype tegutsemist Microsofti uue äriüksusena ning ma ootan võimalust jätkata Microsoft Skype’i presidendina tööd meie tiimiga, et kirjutada Skype’i loo järgmine peatükk. Edasi!”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s